Forumda Son 5 Üyeyi Anasayfada Gösterme

Forumda son üye olan 5 kişinin ismini ana sayfada göstermek istiyorsanız bu kodları kullanmanız gerekiyor.

Forumda son üye olan 5 kişinin ismini ana sayfada göstermek istiyorsanız aşağıdaki kodları kullanabilirsiniz:


<?php 

echo("<table align=left border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2" bgcolor="#FFFFFF">");?><style type="text/css">

<!--

body {

    margin-left: 0px;

    margin-top: 0px;

    margin-right: 0px;

    margin-bottom: 0px;

}

-->

</style>

<style type="text/css">

<!--

body,td,th {

    font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;

    font-size: 10px;

    color: #000000;

}

body {

    margin-left: 0px;

    margin-top: 0px;

    margin-right: 0px;

    margin-bottom: 0px;

    background-color: #FFFFFF;

}

a {

    font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;

    font-size: 10px;

    color: #456072;

}

a:link {

    text-decoration: none;

}

a:visited {

    text-decoration: none;

    color: #456072;

}

a:hover {

    text-decoration: underline;

    color: #587A92;

}

a:active {

    text-decoration: none;

}

-->

</style>



<tr>



$db_baglanti1 = mysql_connect('localhost', 'dbkullanici', 'dbsifre') 

OR die ("db ye bağlanamıyor"); 

mysql_select_db('databaseismi') OR die("db seçilemiyor"); 



$sql[0] = 'SELECT username,userid  FROM user ORDER BY userid DESC LIMIT 8';

for ( $i = 0; $i < count($sql); $i++ ) {

    echo '<td>';

    $result = mysql_query($sql[$i]);

    while ( $row = mysql_fetch_array($result) ) echo '<a target=_blank href=../forum/member.php?u=' . $row['userid'] . '>' . $row['username'] . '</a><br>' . "n";

    echo '</td>';

}



?></tr>

</table>

</body> ?>

  • Etiketler;
Ali Yazal
1987'de Ankara'da dünyaya geldi. Küçük yaşlarda iken bilgisayar dünyasına adımını attı. Yaşın önemi yok dercesine yurtiçi ve yurtdışı programlar hazırladı. Halen bilgisayar programcısı olarak Ankara'da web programcılığı ile ilgili çalışmalarına devam ediyor.
Yorum Yaz

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor!

deneyeceğim bu kodu bunu forumda kullanmayacağım ama biraz oynarsak her sistem de olur sanırım. Teşekkür ederim.
emege sağlık
Tüm forum sistemlerinde geçerlimi bu olay. vBulletin'e benziyor bu ?
echo("<table align=left border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2" bgcolor="#FFFFFF">");<style type="text/css"> bu kodda hata alıyorum düzeltebilirmisniiz bunu
en cok okunnları nasıl listeleyebiliriz hit i yüksek olanları bir türlü başlıklarını link biçiminde listeleyemedim içerikleri listeleniyor nasıl yapmam lazım

Yukarı Git